Prijava & Osnovne informacije

Prijave za utrku otvaraju se 19. veljače 2024., a zatvaraju 03. svibnja 2024. Svi koji se prijave i plate startninu do 15. travnja 2024. do 12:00 h dobivaju majicu i „finišersku“ medalju. Prijave se zaprimaju isključivo on-line, putem prijavnice na web stranicu utrke. Uplata startnine moguća je isključivo uplatom na žiro račun organizatora. Uplatom startnine, prijava za utrku je potpuna. Prijave na dan utrke nisu moguće.

Svaki natjecatelj izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost te da je upoznat sa pravilima i propisima utrke te da je upoznat sa rizicima koje ovakvo natjecanje sadrži. Isto tako natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obaveznu opremu tijekom cijele utrke.

Podaci za uplatu startnine

  • Primatelj: TZ Općine Kolan
  • Adresa: Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan
  • Banka: Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10 000 Zagreb
  • IBAN: HR9723400091110187345
  • SWIFT/BIC: PBZGHR2X
  • Svrha uplate: OPT – 2024 – ime i prezime natjecatelja + kategorija utrke

Skupne uplate: ukoliko je više sudionika zajedno, svi mogu uplatiti jednom transakcijom no obvezno navesti imena svih za koje se uplaćuje! 

Startnina uključuje: organizaciju utrke, natjecateljski paket, hranu i piće na okrijepnim stanicama, ručak nakon utrke, dežurstvo HGSS-a, osiguranje na trasi, prijevoz natjecatelja na cilj utrke u slučaju povrede ukoliko se nalaze na vozilom dostupnom terenu, nagrade za pobjednike, originalne pobjedničke medalje.  

Povrat startnine

U slučaju otkazivanja utrke od strane natjecatelja, dobiti će povrat startnine u iznosu od 30% od uplaćenog iznosa i to ako obavijesti orgaizatora putem kontakt obrasca najkasnije do 02.05.2024. Nakon ovog datuma nije moguće ostvariti povrat uplaćene startnine.

Hrvatski
gdpr-image
Ova Internet stranica te njezine on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga. Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcionira optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića, stoga savjetujemo da prihvatite korištenje koloačića.